Alfa Media

Bestilling

Du kan bestille eller sende forespørsel på produkter og tjenester fra denne siden. 

Vi har ingen bindingstid!

Når du har bestilt vil vi ta kontakt med deg slik at vi i samarbeid får satt opp løsningen slik du ønsker den. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Vi har ingen bindingstid på våre produkter og tjenester! Hvorfor har vi ikke det? Jo, fordi vi tenker at det er vår oppgave å gjøre kundene så fornøyd at de ikke ønsker å bytte til en annen leverandør.

Hvor lang tid tar det å få bygget en nettside?

Standard leveringstid på våre nettsider er rundt to uker, men dette avhenger av hvor fort vi får tilsendt innhold i form av tekst og bilder fra deg som kunde.

Du trenger ikke å gjøre annet enn å fortelle litt om innholdet så lager vi et utkast til deg som du kan godkjenne eller be om endringer.

Har dere bindingstid?

Nei, vi har ikke bindingstid på løsningene som er produsert og levert av oss.

Dersom vi leverer løsninger levert av 3. part så kan det innebære en viss form for bindingstid. Eksempler på slike løsninger kan være telefoni fra Unifon og CRM fra Bitrix24. 

Hva er inkludert i drifting av webløsninger?

Hos oss inkluderer det aller meste i driftingen av nettsiden:

  • Domeneavgift
  • Serverleie
  • Overvåkning og kontroll
  • Backup og sikkerhet
Hvorfor bør jeg ha nettside?

Nesten alle som ønsker å enten bestille et produkt/tjeneste eller bare ønsker informasjon, starter med å foreta et søk på Google. Dersom de ikke finner fin nettside, eller eventuelt finner en nettside som er dårlig og uoversiktlig, så er det veldig sannsynlig at du mister kunder.

En nettside er ofte førsteinntrykket man får av en bedrift, så her gjelder det å ha en fin og brukervennlig nettside som representerer bedriften på best mulig måte.