Samsung SmartThings Hub tilgjengelig i Norge

Vi er den norske SmartThings eksperten!

Etter lange og omfattende tester kan vi uten tvil påstå at Samsung sin SmartThings Hub er den beste Smarthus Hub-en på markedet i dag. Vi har testet, og tidligere også solgt, de fleste Smartthings Hub-ene i markedet. Våre omfattende og langvarige tester har vist at Smartthings er både driftssikker, enkel i bruk og åpner for de aller fleste dingser og produkter som produseres. Du kan til og med bruke IKEA og Phillips Hue sine smarte lyspærer og led-lys.

Fra og med desember 2017 har Smartthings Hub vært et av alternativene vi har tilbudt i de løsningene vi har levert. Vi har også solgt mange Hub-er til kunder som bygger løsningene sine selv.

Dette har gjort oss til den store eksperten på SmartThings Hub i Norge. Vi er også den første, og fremdeles den eneste, norske leverandøren på Samsung SmartThings Hub. Vi leverer den ferdig satt opp for bruk i Norge med norsk strømforsyning.

Vi jobber fortløpende med å holde oss oppdatert på nye funksjoner og produkter som støttes av SmartThings Hub. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice dersom du har spørsmål eller ønsker hjelp til å sette opp ditt nye SmartHus.


Del innlegget
Etiketter

Phonero øker prisene sine
Nye priser fra Phonero