Web- og kommunikasjonsløsninger fra 
AlfaGruppen
 

Nettsider

Hos oss får du rimelige nettsider med høy kvalitet. Vi lager effektivt etter faste maler men kan om ønskelig utvikle nettsider i eget design.

Les mer  


Nettbutikk

Hos oss kan du starte med en rimelig nettbutikk og utvikle den etterhvert som omsetningen øker. Eller du kan begynne med full pakke – alt etter behov og ønsker.

Les mer  

Booking

Vi har timebooking, utstyrsbooking, matbooking og utleiebooking. Våre løsninger kan kobles sammen med kasseløsning og diverse betalingsløsninger.

Les mer  


HMS system og kurs

Vi har en rekke kurs, både webkurs og fysiske kurs. Spesielt innen HMS, markedsføring og brukerkurs innen data.  Vi kan tilpasse kursene til kundene sine behov og ønsker.  

Les mer  Tele og data

Vi leverer markedets beste sentralbordløsning til konkurransedyktige priser, med Telenor-dekning, kvalitet og hastighet.  Telenor er forresten kåret til verdens raskeste nett og når det kombineres med Norges beste dekning kan det rett og slett ikke bli bedre :)

Les mer  


Markedsføring

Det er ikke nok å ha gode webløsninger. De må også være synlig for potensielle kunder og samarbeidspartnere. 
Vi tilbyr og tilpasser markedspakker til dine behov. Dette kan være alt fra full markedsplan til enkel optimalisering av nettsider. 

Les mer  

Totalleverandør med omsorg for kundene.

Vi jobber tett med våre kunder slik at vi til enhver tid tilbyr akkurat de løsningene som kundene våre har nytte av.

Sjekk ut nettbutikken v​​år

Våre referanser

 

An address must be specified for a map to be embedded