Bli en av våre forhandlere

Fyll ut skjemaet under for å bli forhandler på våre smårthus produkter og løsninger. Vi tar kontakt med deg vanligvis innen 24 timer. 

Forhandlersøknad

Bli forhandler

Vi jobber tett sammen med våre forhandlere og kan tilby support og oppfølging både får deg, dine ansatte og dine kunder. 
Vi tilbyr også kursing i våre produkter og løsninger.

FAQ

Her er svar på de spørsmålene som vi oftest får fra våre nye forhadlere

Har dere faste avgifter

Nei, vi har ingen faste avgifter, abonnementer eller andre bindingstider hverken for våre forhandlere eller deres kunder. Vi kan likevel tilby kursing eller annen support som vi tar betalt for men dette er valgfritt og vi tilpasser hver enkelt forhandler sine behov. 

Utvikler dere egne løsninger?

Nei, vi bruker utstyr fra store produsenter og finner løsninger og produkter som passer sammen. Vi sørger også for at vi alltid leverer utstyr av høy kvalitet og design. Du kan være trygg på at produkter du kjøper hos oss er av høy kvalitet. 

Hvilke enheter kan kobles til systemet?

Både Zipabox, Zipatale og SmartThings hub kan kobles til svært mange enheter fra de største og vanligste produsentene. Alle boksene er kompatible med produsenter som IKEA, Phillips, Sonos, Danalock osv. Under «support» kan dere finne fullstendige lister over kompatible enheter.

Leverer dere ferdig konfigurerte løsninger

Ja, utstyr som kjøpes hos oss kan både leveres ferdig konfigurert eller det kan settes opp selv. Ta kontakt for å få forslag til løsning som passer dine eller dine kunder sine behov og ønsker.

nb_NONorwegian