Hva er SSL og sikker nettside?
Kort sagt er sikre nettsider nødvendig for å sikre all informasjon som går til og fra nettsdier. Det kan være alt fra brukernavn og passord til avanserte funksjoner som nettbutikk og betalingsinformasjon.
Trenger du da en sikker nettside dersom du har en helt enkel statisk side uten noen form for funksjoner? Ja, det er likevel viktig. For det første er det viktig å hindre andre i å komme inn på siden og stjele informasjon eller ta over siden for å bruke den til ulovelige hensikter. Videre er det slik at søkemotorer og nettsidelesere etterhvert vil sperre usikre sider. 

Videre er det svært dårlig reklame å ha en usikker nettside. Når noen klikker seg inn på en usikker nettside vil de bli varslet om dette av nettleseren. Det tar seg dårlig ut for en bedrift sin profil. 

I korte trekk gir en sikker side med SSL sertifikat følgende fordeler:
– Høyere tillit i markedet
– Raskere nettsider
– Høyere synlighet i søkemotorer
– Nødvendig for å oppfylle GDPR krav

Hva koster SSL sertifikat?
Mange leverandører tar betalt for SSL sikkerhet.
Vi sørger vi for at kundene sin sikkerhet blir ivaretatt hele tiden. Vi kjører nødvendige oppdateringer og overvåker sidene slik at du kan være trygg på at du alltid har en sikkre og trygge produkter og tjenester. Dette uten ekstra kostnader eller ekstra pakker.

Teknisk beskrivelse
SSL (Secure Sockets Layer) er en sikkerhetsteknologi for kryptert overføring mellom server og bruker (normalt server og nettleser). SSL muliggjør sensitiv informasjon som f.eks. kredittkort, personnummer og innloggingsdata å bli overført på en sikker måte og sikrer at overføringen ikke kan leses av andre.

Hvordan får jeg SSL på mine nettsider?

Alle våre kunder får automatisk SSL og sikre sider. Vi drifter og overvåker sidene og sørger for at de alltid er oppdatert. Dersom du ikke har sikre sider i dag bør du fikse dette snarest, både for å sikre dine og dine besøkenes data, men også for å ha sider som i fremtiden blir vist i nettlesere. Visning av ikke sikre sider vil med tiden bli sperret. 

Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg over på sikre servere som gir deg moderne og sikre nettsider og epost kontoer

 

nb_NONorwegian