Nettsider levert av oss kan du redigere på selv eller vi kan gjøre det for deg. Sidene vi leverer er bygget på WordPress og det gjør at sidene enkelt kan redigeres og endres uten at du trenger programmeringskunnskaper. Under finner du en enkel beskrivelse på hvordan dette kan gjøres

Innlogging

For å redigere sidene må man først logge seg inn på administrator siden. Dette gjøres ved å legge til /wp-admin etter domene navnet (f.eks. www.domenenavn.no/wp-admin).
Skriv brukernavn og passord. Om du ikke har det kan du få det hos kundeservice eller ved å trykke glemt passord.

Kontrollpanel

For å komme inn på selve administrator siden trykker du oppe til venstre (på navnet til siden). Deretter velger du “Kontrollpanel”
Her vil du se en oversikt over forskjellige moduler du har tilgang til å redigere. De mest vanlige modulene er «Sider» og «Innlegg» hvor «sider» er vanlige sider som startside, om oss, kontakt oss, osv. «Innlegg» er gjerne nyhets-sider dersom denne funksjonen er tatt i bruk. 

Hvordan åpne en side for redigering

For å gjøre endringer på en side gjør du følgende:

  1. Trykk på «Sider» og «Alle sider» i menyen til venstre
  2. Finn den siden du vil endre på (eller gjør et søk i søkefeltet øverst til høyre)
  3. Trykk på «Edit With Divi» på den siden du vil endre
  4. Når du er ferdig trykker du «Avslutt Visuell Bygger» øverst på siden

Du kan også navigere deg frem til den siden du vil redigere. Da gjøre du det på denne måten:

  1. Trykk på navnet på siden oppe til venstre og velg «Vis nettsted»
  2. Naviger deg frem til riktig måte slik du vanligvis gjør det
  3. Trykk på «Aktiver Visuell Bygger» øverst på siden
  4. Når du er ferdig trykker du «Avslutt Visuell Bygger» øverst på siden

Hvordan foreta selve redigeringen

Du vil nå få mulighet til å gjøre endringer på siden. Du kan bytte ut bilder/tekst, endre størrelsen osv. Du kan også endre selve oppsettet. For å gjøre en endring trykker du på selve elementet du vil endre (bildet eller teksten) og så trykker du på tannhjulet.

Nå kan du gjøre de endringene du ønsker. Ingen endringer blir lagret før du trykker «Avslutt Visuell Bygger» og deretter trykker «Lagre og avslutt». Om du trykker «Forkast og avslutt» vil ingen endringer bli gjort. 

Vi kan tilby full opplæring for de som ønsker det. Vi holder også kurs fortløpende. Ta kontakt med oss for tilbud.

 

nb_NONorwegian