Ledig stilling – Salgskonsulent Forhandlere

Vi har ledige stillinger som salgskonsulent innen Smarthusløsninger for våre eksisterende og nye Forhandlere. Våre smarthus-løsninger innbefatter både styrings-systemer for lys / varme og sikkerhetsløsninger for brann/tyveri/lås. Vi skal også bevege oss over til å integrere multimedia med video og lyd i våre løsninger.

Hva søker vi?
Vi søker primært etter deg med driv og vilje til å utvikle deg innenfor salgsbransjen. Uansett om du har salgserfaring eller er i starten av din karriere vil vi gjerne ta en prat med deg. Vi har god erfaring med opplæring både innen salgsfaget og bransjen generelt.
Du må ha selvdisiplin, stå-på vilje og evne å jobbe ryddig og systematisk.

Hva går jobben ut på?
Dine primæroppgaver er å booke inn møter, utføre salgsmøter og følge opp kundene frem til signert avtale.

Om våre løsninger
Vi importerer våre produkter direkte fra produsent. Dette gjør at vi kan tilby konkurransedyktige priser og de nyeste produktene og løsningene i markedet. Vi har tett dialog med våre produsenter/partnere og kan dermed sikre kundene den beste kvaliteten og oppfølging.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og tett oppfølging. Du får god opplæring og den støtten du trenger både i møtebooking og i kundemøter. Selve løsningene blir satt opp av vår tekniske avdeling eller av lokale elektrikere.

Om arbeidsgiver
Alfa Trading AS holder til i fine og moderne lokaler i Knarvik (Hagellia nr. 6). Vi ønsker å bygge opp et salgs-miljø og vil av den grunn ansette selgere løpende fremover. Vi jobber i dag med å bygge opp 3 avdelinger:
-Salgsavdeling for Dipper
-Salgsavdeling for Smarthusløsninger
-Salgavdeling for Forhaldere/Elektrikere

Stillingskrav
– Du må beherske norsk både muntlig og skriftlig
– Du må ha førerkort og helst disponere egen bil

nb_NONorwegian