Ledig stilling – Salgskonsulent Tele og Data

Om stillingen
Vi har ledige stillinger som salgskonsulent innen Tele og Data med hovedfokus på Dipper og BKK Bredbånd sine bedrifts-løsninger.

Hva søker vi?
Vi søker primært etter deg med driv og vilje til å utvikle deg innenfor salgsbransjen. Uansett om du har salgserfaring eller er i starten av din karriere vil vi gjerne ta en prat med deg. Vi har god erfaring med å gi opplæring, både innen salgsfaget og bransjen generelt.
Du må ha selvdisiplin, stå-på vilje og evne å jobbe ryddig og systematisk.

Hva går jobben ut på?
Dine primæroppgaver er å booke inn møter, utføre salgsmøter og følge opp kundene frem til signert avtale.

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr gode lønnsbetingelser med gode provisjoner og bonusordninger. I tillegg gir vi tett oppfølging og støtte hele veien. Du får god opplæring og den støtten du trenger både i møtebooking og i kundemøter. Vi gir ferdige booke-lister og kjører salgs-kampanjer mot potensielle kunder.

Stillingskrav
– Du må beherske norsk både muntlig og skriftlig
– Du må ha førerkort og helst disponere egen bil

Om Dipper
Dipper er en av de hurtigst voksende operatørene for næringslivet i dag. Dipper er den eneste operatøren som utelukkende selger abonnement uten bindingstid. I tillegg er Dipper heleid av Telenor, noe som gjør at vi kan garantere Telenor-dekning for kundene også i fremtiden.
Dipper er kåret til den beste mobiloperatøren for næringslivet for 3. året på rad (EPSI). Alt dette gjør Dipper til en svært attraktiv operatør for kundene.

Om arbeidsgiver
Alfa Trading AS holder til i fine og moderne lokaler på Frekhaug (Mjåtveitflaten 55). Vi ønsker å bygge opp et salgs-miljø og vil av den grunn ansette selgere løpende fremover.
Vi er i dag et lite salgskontor som skal bygge oss opp og ta enda mer markedsandeler. Vi er derfor spesielt på jakt etter deg som har litt grunder-ånd i deg og som vil være med oss på dette eventyret. Vi jobber i dag med å bygge opp 3 avdelinger:
-Salgsavdeling for Dipper
-Salgsavdeling for Smarthusløsninger
-Salgavdeling for Forhaldere/Elektrikere

Kontakt informasjon
Høres dette spennende ut? Ta kontakt med oss så kan vi ta en prat med deg:
Kontakt person: Henning Fyllingsnes
Telefon: 406 22 300
Epost: hf@alfakommunikasjon.no

nb_NONorwegian