Alfa Gruppen

Nettsider

Fleksibel plattform sikrer utvikling

Alfa Gruppen har lang erfaring med utvikling og bygging av nettsider.
Vi bygger nettsider på WordPress som er den mest brukte plattformen i dag. Dette gir deg som kunde en effektiv og trygg måte å få bygget dine nettsider på.
Videre gir WordPress uendelige muligheter for utvikling i takt med at din bedrift sine behov endrer seg.
Vi har i tillegg egne utviklere som kan utvikle egne moduler dersom du har spesielle behov. Ta kontakt med oss om du har avanserte behov og ønsker spesifikke tilbud. Du kan også finne mer info om våre tilleggsmoduler her.

Oppfølging 24/7

Vi har lang erfaring i utvikling av websystemer og sørger for at alle dine løsninger prater sammen. Vi har en lang rekke moduler som du kan ta i bruk i takt med at din bedrift får nye behov.

Hvorfor velge oss?

Vi bygger nettsidene på en plattform som er effektiv og trygg. Dette gir lavere kostnader som vi gir videre til kundene ift rimelige løsninger.
Platformen og våre utviklere gjør at du kan utvikle sidene dine i det uendelige uten å trenger skifte leverandør.
Videre har vi en support avdeling som er tilgjengelig når du trenger det. Kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål.

Hva er WordPress?

WordPress er en åpen platform som er den mest brukte platformen i dag for bygging av websystemer. Det er tusenvis av bedrifter, oss inkludert, som utvikler moduler som kan tas i bruk. Det gjør at dine nettsider kan bygges ut i det uendelige. Dersom du har behov for moduler som vi ikke har utviklet vil vi finne en god modul for deg gjennom våre samarbeidspartnere.

nb_NONorwegian