Vi har ledig stillinger som salgskonsulent

Salgskonsulent

Vi styrker stadig vårt salgsapparat og har ledig stilling som salgskonslulent. Som en del av vårt salgsteam får du tilgang til å tilby alle våre produkter og tjenester innen tele og data, nettsider og websystemer. 

Generelt

Vi søker etter en selvgående og energisk selger som stiller store krav til seg selv og sine resultater. Vi tilby gode lønnsvilkår.
Du får selvsagt full opplæring på alle våre produkter og tjenster. Du får også opplæring og løpende oppfølging innen salgsfaget. Vi er i tillegg godkjent som opplæringsbedrift innen salgsfaget, noe som gjør at våre selgere kan ta fagbrevet innnen Salg og Service om ønskelig. 

Stilling

Hovedsakelig er stillingen 3 delt (booke møte / avholde salgsprosessen / signere avtale). Salgsprosessen foregår både via telefon/epost og i fysiske møter. Ved behov får selger også støtte i salgsmøter. 

Krav og kvalifikasjoner

Vi ser først og fremst etter riktig personlighet, men det er en fordel med salgserfaring og gjerne fra tele/data bransjen.

Om oss

Alfa Gruppen AS er totalleverandør innen Tele- og Dataløsninger for næringslivet. Vi er et ungt selskap under stor utvikling og har behov for nye medarbeidere innen salg og markedsføring.
I dag er vi 9 fast ansatte og 3 deltidsansatte. Vi skal bygge opp selskapet til å bli en foretrukken leverandør innen våre produkter og tjenester. Vi leverer produkter og tjenester til bedriftskunder over hele landet.


Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale tidspunkt for et intervju

Daglig leder
Henning Fyllingsnes
Tlf. 40622300
Epost hf@alfagruppen.no

Endre pin kode på simkort

Det kan på enkelte mobil-telefoner være vanskelig å finne meny-valget for endring av pin kode på simkortet. Denne kan imidlertid enkelt endres på følgende måte:

 • Åpne telefon-appen (den som brukes for å ringe ut)
 • Tast inn **04*gammel PIN-kode*ny PIN-kode*ny PIN-kode#
 • Trykk Ringe-knappen

Høye gebyrer til Verisure og Sector Alarm

Konkurransetilsynet har i dag varslet gebyrer på 784 og 424, 8 millioner kroner til henholdsvis Verisure AS og Sector Alarm AS for ulovlig samarbeid om salg av boligalarmer.

Konkurransetilsynets foreløpige vurdering er at Verisure AS og Sector Alarm AS, som er de største boligalarmaktørene i Norge, har samarbeidet om å ikke selge boligalarmer til hverandres kunder ved dørsalg i perioden 2011 – 2017. Konkurransetilsynet mener de to selskapene har delt kunder i det norske boligalarmmarkedet mellom seg.

Svært alvorlig
I Norge har en høy andel av alle husstander boligalarm. Det er få aktører i markedet.

– Denne saken har stor betydning for de to selskapenes boligalarmkunder i Norge, siden de kan ha betalt for mye for sin boligalarm. Markedsdeling er en svært alvorlig form for konkurransekriminalitet, og gebyrene som nå er varslet underbygger dette, sier konkurransedirektør Lars Sørgard.

Omfattende etterforskning
Konkurransetilsynet gjennomførte bevissikring hos foretakene 20. juni 2017.
– Konkurransetilsynet har blant annet gjennomgått og vurdert store mengder beslaglagt materiale, inkludert store mengder e-postkorrespondanse. Vi har i tillegg gjennomført en rekke forklaringsopptak med ansatte i selskapene. Det er vår foreløpige vurdering at partene i stedet for å konkurrere om å skaffe flest mulig kunder, har fordelt kunder i det norske boligalarmmarkedet mellom seg, sier avdelingsdirektør Hanne Dahl Amundsen.

Konkurransetilsynet varsler at Verisure AS ilegges et gebyr på 784 millioner kroner og Sector Alarm AS ilegges et gebyr på 424,8 millioner kroner. Ulikheten i gebyrstørrelsen skyldes at foretakene har ulik omsetning.

Foreløpig vurdering
Konkurransetilsynet gjør oppmerksom på at vurderingene som presenteres i varselet er foreløpige, og at det ikke er truffet endelig vedtak i saken.
– Dette er et varsel som nå er fremlagt partene. De vil nå få mulighet til å komme med sine merknader til varselet, før det eventuelt treffes et vedtak i saken, sier Amundsen.

Partene er gitt frist frem til 2. september 2019 for å inngi sine merknader til varselet.

Team disk bytter navn

Oppdatering (11. juni 2019):
Det har vært en forsinkelse i utrullingen for denne funksjonen til planlagte domener. 
Dette vil nå være en fullstendig utrulling (1-3 dager for funksjonssynlighet) for planlagte domener som begynner 19. juni 2019. — Oppdatering (7. juni 2019): Vi har tidligere oppgitt at filbaner må endres til » delte stasjoner «for å unngå ødelagte stier».

 

Hva endrer seg? 

Funksjonen «Team disk» i Google Disk blir omdøpt til «Delte disker» Dette vil påvirke: 

 • Kjør på web og mobil: Timing kan variere avhengig av den bestemte plattformen. Se nedenfor for mer info.
 • Kjør filstrøm: Fra og med 31. mai 2019 , med utgaven Drive File Stream versjon 31, blir «Team Drives» omdøpt til «Delte disker» i Drive File Stream-navigeringen. Dette kan kreve at du oppdaterer innstillingene på enhetene dine (se nedenfor for mer info). 

Hvem er påvirket 
Administratorer og sluttbrukere

Hvorfor er det endring 
Denne endringen vil ikke påvirke Team Drives-funksjonaliteten; det er bare en navneendring. Brukerne våre har fortalt oss at de bruker Team Drives for mye mer enn å dele i lag, så «delte stasjoner» gjør det enklere å forstå hvordan du kan bruke dem.

Hvordan komme i gang 

 • Administratorer: Hvis organisasjonen din for øyeblikket er avhengig av filbaner med innhold som er koblet fra Drive File Stream, som snarveier, skript, etc., må du oppdatere filbanene dine til «Deltte stasjoner» så snart som mulig etter 31. mai 2019 for å unngå ødelagte stier. 
 • Sluttbrukere: I Google Disk, i venstre sidepanel, blir «Lagdrivere» omdøpt til «Delte stasjoner.» Alle stasjonære snarveier som kobler til innhold inne i delte stasjoner, må oppdateres.

Ekstra detaljer 

På mobilen vil Android-brukere se denne endringen fra 28. mai 2019. IOS-brukere vil se denne endringen fra 21. mai 2019. Se nedenfor for utrullingsdetaljer for Kjøring for web.

Tilgjengelighet 

Slå opp detaljer 

 • Rapid Release-domener : Full utrulling (1-3 dager for funksjonssynlighet) fra 3. juni 2019 for Kjøring på nettet. 
 • Planlagte utgivelsesdomener : Full utrulling (1-3 dager for funksjonssynlighet) fra 3. juni 2019 for Kjøring på nettet. 

G Suite utgaver 

 • Denne endringen vil påvirke alle G Suite-utgaver. 

På / av som standard? 

 • Denne funksjonen vil være  som standard. Alle funksjoner vil forblir de samme, bare nå referanser til Team Drives vil lese som «delte stasjoner» over Drive File Stream, og Kjør for web og mobil.

Chromebook – Skjermdump

Hvordan ta skjermdump / screenshot med Chrome OS

Det er hovedsakelig 2 metoder man kan bruke. Den ene med originalt tastatur og den andre med eksternt tastatur. Det er også mulig å ta skjermdump av deler av innholdet på skjermen

Skjermdump med Chromebook / Chrome OS
Dersom du har originalt tastatur (f.eks. på en Chromebook) tar du skjermdump ved å holde inne Ctrl knappen samtidig som du trykker inne knappen som skifter vindu
Dersom du har eksternt tastatur (uten Chrome-taster) trykker du på Ctrl+F5

Skjermdump av deler av skjermen med Chromebook / Chrome OS
Dersom du har originalt tastatur (f.eks. på en Chromebook) kan du ta skjermdump av deler av skjermen ved å holde inne Ctrl+Shift knappene samtidig som du trykker inne knappen som skifter vindu. Deretter merker du med musepekeren hvilken del av skjemen du vil ta skjermdump av
Dersom du har eksternt tastatur (uten Chrome-taster) trykker du på Ctrl+Shift+F5

Nettsider

Produkt veiledninger
– Nettsider

Opprett Vipps i nettbutikk

Hvordan integrere Vipps betaling i din nettbutikk hos oss Denne oppskriften forklarer punktvis hvordan du selv kan integrere Vipps i din nettbutikk. Dersom du ønsker det kan vi sette det opp for deg. Ta kontakt så får du et tilbud på dette i henhold til din løsning....

les mer

Hvordan får jeg SSL / HTTPS

Hva er SSL? SSL (Secure Sockets Layer) er en sikkerhetsteknologi for kryptert overføring mellom server og bruker (normalt server og nettleser). SSL muliggjør sensitiv informasjon som f.eks. kredittkort, personnummer og innloggingsdata å bli overført på en sikker måte....

les mer

Overfør domenet – one.com

Dersom du har bestilt nye nettsider hos oss og bruker one.com i dag må du gjøre følgende for å få domenet overført til oss:Steg 1 - Logg på Kontrollpanel Steg 2 - Gå til Abonnement Steg 3 - Start prosedyren for endring av eier Steg 4 - Velg hva du vil endre eierskap...

les mer

Hvordan redigere nettsider

Nettsider levert av oss kan du redigere på selv eller vi kan gjøre det for deg. Sidene vi leverer er bygget på Wordpress og det gjør at sidene enkelt kan redigeres og endres uten at du trenger programmeringskunnskaper. Under finner du en enkel beskrivelse på hvordan...

les mer

Nettsider

Produkt veiledninger
– Nettsider 

Vi har ledig stillinger som salgskonsulent

Salgskonsulent Vi styrker stadig vårt salgsapparat og har ledig stilling som salgskonslulent. Som en del av vårt salgsteam får du tilgang til å tilby alle våre produkter og tjenester innen tele og data, nettsider og websystemer. Generelt Vi søker etter en selvgående...

les mer

Endre pin kode på simkort

Det kan på enkelte mobil-telefoner være vanskelig å finne meny-valget for endring av pin kode på simkortet. Denne kan imidlertid enkelt endres på følgende måte: Åpne telefon-appen (den som brukes for å ringe ut) Tast inn **04*gammel PIN-kode*ny PIN-kode*ny PIN-kode#...

les mer

Høye gebyrer til Verisure og Sector Alarm

Konkurransetilsynet har i dag varslet gebyrer på 784 og 424, 8 millioner kroner til henholdsvis Verisure AS og Sector Alarm AS for ulovlig samarbeid om salg av boligalarmer. Konkurransetilsynets foreløpige vurdering er at Verisure AS og Sector Alarm AS, som er de...

les mer

Team disk bytter navn

Team Disk endrer navn til Delte disker Oppdatering (11. juni 2019): Det har vært en forsinkelse i utrullingen for denne funksjonen til planlagte domener. Dette vil nå være en fullstendig utrulling (1-3 dager for funksjonssynlighet) for planlagte domener som begynner...

les mer

Chromebook – Skjermdump

Hvordan ta skjermdump / screenshot med Chrome OS Det er hovedsakelig 2 metoder man kan bruke. Den ene med originalt tastatur og den andre med eksternt tastatur. Det er også mulig å ta skjermdump av deler av innholdet på skjermen Skjermdump med Chromebook / Chrome OS...

les mer

Opprett Vipps i nettbutikk

Hvordan integrere Vipps betaling i din nettbutikk hos oss Denne oppskriften forklarer punktvis hvordan du selv kan integrere Vipps i din nettbutikk. Dersom du ønsker det kan vi sette det opp for deg. Ta kontakt så får du et tilbud på dette i henhold til din løsning....

les mer

Opprett Vipps i nettbutikk

Hvordan integrere Vipps betaling i din nettbutikk hos oss

Denne oppskriften forklarer punktvis hvordan du selv kan integrere Vipps i din nettbutikk. Dersom du ønsker det kan vi sette det opp for deg. Ta kontakt så får du et tilbud på dette i henhold til din løsning.

Opprettelse av løsning hos Vipps og i nettbutikken

1. Opprett en Vipps konto. Det gjør du her:
https://www.vipps.no/bedrift/ 

2. Registrere deg for Vipps på Nett. Dette gjør du her: 
https://vippsbedrift.no/signup/vippspanett/

 

 

Opprettelse av løsning hos Vipps og i nettbutikken

-Vent til du har fått bekreftelse fra Vipps om at løsningen er registrert

 1. Logg deg inn på ditt nettsted sin administrator side og Vipps Developer Portal (https://api-portal.vipps.no). Du trenger begge sidene samtidig da du skal legge inn informasjon fra Vipps Developer Portal til ditt nettsted.
 2. Du må laste ned Vipps Utvidelsen til din nettbutikk. Det gjør du ved å velge «Utvidelser» / «Legg til ny». I søkefeltet skriver du Vipps og velger «Checkout with Vipps for WooCommerce». Trykk «Installer nå» og «Aktiver».
 3. Velg «WooCommerce» / «Innstillinger» / «Betalinger» i ditt nettsted sitt administrator panel. Her vil Vipps dukke opp. Du kan velge å flytte Vipps øverst blant betalingsmuligheter. Trykk på «Administrer»

Legge inn innstillinger

Du må legge inn følgende informasjon fra Vipps Developer Portal til din nettbutikk sine Vipps innstillinger

Felter i din nettbutikk Her finnes informasjonen i Vipps Developer Portal
Merchant Serial Number Applications / Saleunit Serial Number
Client id Applications / View Secrets / Client id
Application Secret Applications / View Secrets / Client secret
Subscription key Access Token Trykk på klient navnet (øverst til høyre) / Profile / Primary key (trykk «Show»)
Abonnementsnøkkel for eCommerce Samme som over, men bruk Secondary key
nb_NONorwegian