Alfa Gruppen

Om oss

Alfa Gruppen AS

Vi er en relativt liten bedrift med 11 ansatte. Vi har kontor i Alver kommune, like nord for Bergen, men har kunder over hele Norge.

Vi er totalleverandør innen tele  og data, websystemer og HMS-løsninger.

Vi jobber også med å bygge opp et forhandlernettverk over store deler av landet.

Produkter og tjenester

Vi har spesialisert oss på websystemer og kan levere alt fra enkle nettsider til avanserte bookingløsninger som er integrert med kasse og regnskap. I tillegg kan vi levere det meste innen Tele- og dataløsninger gjennom våre partnere.

Vi tilbyr også et bredt spekter av kurs og løsninger innen HMS og bedriftsutvikling. Kursene kan gjerne tilpasses din bedrift eller næring ved behov.

Salg og oppfølging

Våre konsulenter, både på salg og kundeservice, er opptatt av våre kunder og forhandlere sine behov. Vi er tilgjengelig på chat, e-post og telefon. På telefon har vi en gjennomsnittlig svartid på 30 sekunder.

Forhandlernettverk

Vi jobber med å bygge opp et landsdekkende forhandlernettverk. Våre forhandlere får tilgang til å levere alle våre produkter og tjenester til sine kunder.
Vi tar den tekniske leveransen og oppfølgingen av kundene. Dette gjør at våre forhandlere kan ha fokus på sin primær drift.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bli forhandler hos oss.

Utvikling og kvalitet

Mange av våre produkter og tjenester blir utviklet av vår utviklingsavdeling. Vi har i tillegg samarbeid med programmerere i bl.a. India. Dette gjør at vi kan utvikle og dekke de fleste behov ute hos kundene. 
Vi stiller også strenge krav til sikkerhetsløsninger som våre systemer er bygget på. Dette gir kundene våre en trygghet for at løsningene er sikre og med høy oppetid. 

Bli en del av vårt nettverk

Vi er opptatt av å gi alle våre kunder og forhandlere verdi av å være en del av vårt nettverk. Det vil si at vi gjerne anbefaler produkter og tjenester som våre kunder og forhandlere kan tilby til vårt kontaktnett.

Kundenettverk

Våre kunder får mulighet til å tilby sine produkter og tjenester til våre øvrige kunder. Ta kontakt for mer informasjon.

Forhandlernettverk

Som forhandler har du gjerne produkter og tjenester utover vårt utvalg som vi kan selge inn til vårt nettverk.

Ønsker du mer informasjon?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

nb_NONorwegian