Alfa Gruppen

Smarthus

Athom Homey er hjernen i våre løsninger

Vi har testet det meste av smarthus produsenter og funnet ut at hub-en fra Athom er den som passer best for de fleste behov.
Hub-en er kompatibel med en lang rekke produsenter og du kan inkludere f.eks. IKEA, Phillips Hue, Sonos osv.
Trykk her for å se våre startpakker

Hvorfor velge Alfa Gruppen AS til dine smarthusløsninger?

  • Vi er en totalleverandør
  • Ingen faste utgifter/abonnement
  • Ingen bindingstid
  • Vi skreddersyr løsninger etter dine behov

Lys styring

Når du er hjemme er det behagelig at lyset blir styrt i forhold til rommene som er i bruk eller hvordan du bruker hjemmet ditt. F.eks. kan lyset dimmes automatisk når du ser på TV. Det er i tillegg viktig for sikkerheten at lyset lever sitt eget liv når huset er i bortemodus.

Alarm

Alle våre løsninger inkluderer boligalarm. Alarmen kan gi deg en beskjed på app både ved innbrudd, røyk/brann eller ved vannlekkasje. I tillegg kan alarmen kobles sammen med videokamera slik at du kan sjekke boligen din dersom alarmen skulle gå og du ikke er hjemme. Du velger selv mottaker av varsel.

Energistyring

Med våre løsninger kan du styre varme og andre enheter som påvirker temperatur og energibruken til boligen. Temperaturen kan senkes et par grader når boligen eller spesifikke rom ikke er i bruk. Eller persienner kan stenge for lyset når det blir for varmt eller dersom du vil se på TV.

Multimedia

Multimedia er «prikken over i-en» i etthvert smarthus. Du kan koble sammen både TV, Sonos, Google Home slik at hjemmet prater til deg og du kan prate til det. Du kan få talemeldinger når en alarm går eller du blir fortalt når skall-sikring blir aktiv.

Dørlåser

Elektroniske dørlåser er både med på å øke sikkerheten i din bolig og gjøre smarthuset mer praktisk. Det kan f.eks. settes opp slik at huset blir låst opp når du setter det i «hjem-modus» og låst i «natt-modus». Du kan gi egne koder til f.eks. vaske-hjelp.

Økonomi

Våre løsninger gir besparelser i forhold til energibruk da du styrer varmen i forhold til hvordan boligen blir brukt. I tillegg får du inkludert bolig-alarm uten faste kostnader eller abonnement. Vi tilbyr også veiledning ifm søknad om økonomisk støtte til Enova.

nb_NONorwegian