Vi tester Danalock 
Vi holder nå på å teste Danalock. Det vi først og fremst må trekke frem som store pluss er Appen. Den gjør programmeringen av låsen til en lek. Både oppsett, legge til brukere og andre innstillinger gjøres enkelt fra appen. Under bruk fungerer også appen svært bra både på manuell styring og automatisk styring. Med automatisk styring menes at den kan programmeres til å låse opp når den får dekning til smart-telefonens bluetooth.

Generelt synes vi at selve låsen er litt stor. Det må også bemerkes at dette kun vises på innsiden. Men selv om låsen fremstår som litt stor har den også et elegant utseende som gjør at den gir et litt eksklusivt inntrykk.  I motsetning til andre produsenter, som IDlock og Yale, følger det ikke med en utendørs enhet på Danalock. Så utvendig bruker man den eksisterende dørlåsen. Mange vil mene at det er trist å ha en elektronisk dørlås når man ikke kan se den fra utsiden.

Danalock holder på å ferdigutvikle et utendørs tastatur som de kaller Danapad. Vi mener at dette vil gjøre Danalock til et mye mer attraktivt produkt. Du vil da få muligheten til å låse opp døren med utendørs
numerisk tastatur. Det vil gjøre at produktet får et mer moderne utseende fra utsiden.

Alt i alt synes vi at Danalock er et godt og rimelig alternativ til de ellers mye dyrere alternativene i markedet. Spesielt om man har mange dører i boligen (kjellerdør, terrassedør osv.), og ønsker å ha muligheten til å styre alle dørene.

nb_NONorwegian