IDlock 191

Vi har nå hatt IDlock i drift noen dager og er svært fornøyd med produktet i sin helhet. Produktet fremstår mer moderne enn f.eks. Yale og andre produkter vi har sett på. Uten at vi har hatt muligheten til å teste produktet over tid, virker selve produktet å være av høy fysisk kvalitet. Den er bygget etter IP55 standarden (som betyr støvskjermet og spylesikker). 

Positive ting
Vi liker svært godt touchpanelet og fysisk utførelse generelt. Vi var litt skeptisk til hvordan touchpanel ville fungere i stedet for fysiske knapper (som f.eks. Yale er utstyrt med). Men dette fungerer overraskende bra. Vi har også forsøkt å sprute vann på panelet som likevel fungerer utmerket.
Vi må også legge til at de har den beste instruksjons videoen og brukerveiledningen vi har sett. Kjempe pluss for dette! Installeringen var uproblematisk.

Negative ting
Vi savner bluetooth (slik bl.a. Danalock har) der man kan konfigurere via app. I tillegg savner vi muligheten for å sette opp flere koder (f.eks. en midlertidig til andre) slik f.eks. Yale har. Z-waveIDlock har laget en foreløpig versjon av en Z-wave modul. Den er, som mange andre leverandører, ikke integrert i Smarhus Hub-er. Vi måtte forsøke et par ganger før vi fikk lagt den til som ny device i HC2. Det er viktig at den blir lagt til i sikkerhetsmodus.

Oppsummering
Vi kommer til å levere produktet og tenker å lansere det samtidig som vi innen kort tid lanserer nye nettsider og ny nettbutikk. Produktet kan absolutt anbefales!

nb_NONorwegian