Salgskonsulent

Vi styrker stadig vårt salgsapparat og har ledig stilling som salgskonslulent. Som en del av vårt salgsteam får du tilgang til å tilby alle våre produkter og tjenester innen tele og data, nettsider og websystemer. 

Generelt

Vi søker etter en selvgående og energisk selger som stiller store krav til seg selv og sine resultater. Vi tilby gode lønnsvilkår.
Du får selvsagt full opplæring på alle våre produkter og tjenster. Du får også opplæring og løpende oppfølging innen salgsfaget. Vi er i tillegg godkjent som opplæringsbedrift innen salgsfaget, noe som gjør at våre selgere kan ta fagbrevet innnen Salg og Service om ønskelig. 

Stilling

Hovedsakelig er stillingen 3 delt (booke møte / avholde salgsprosessen / signere avtale). Salgsprosessen foregår både via telefon/epost og i fysiske møter. Ved behov får selger også støtte i salgsmøter. 

Krav og kvalifikasjoner

Vi ser først og fremst etter riktig personlighet, men det er en fordel med salgserfaring og gjerne fra tele/data bransjen.

Om oss

Alfa Gruppen AS er totalleverandør innen Tele- og Dataløsninger for næringslivet. Vi er et ungt selskap under stor utvikling og har behov for nye medarbeidere innen salg og markedsføring.
I dag er vi 9 fast ansatte og 3 deltidsansatte. Vi skal bygge opp selskapet til å bli en foretrukken leverandør innen våre produkter og tjenester. Vi leverer produkter og tjenester til bedriftskunder over hele landet.


Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale tidspunkt for et intervju

Daglig leder
Henning Fyllingsnes
Tlf. 40622300
Epost hf@alfagruppen.no

nb_NONorwegian